Ever thought about losing it?

Allmänt - Kommentarer (0)
2012-08-17 @ 16:18:00
Hej, sitter här och har inget att göra.. så jag tänkte att då kan  jag lika gärna låna datorn här borta och blogga lite.
Lyssnade på musik förut, both of us, B.o.b feat Taylor Swift, fastnade lite för lyricsen på ett ställe..
 

And sometimes I wonder
All we care so much about the way we look
And the way we talk, and the way we act
And the clothes we bought, how much that cost?
Does it even really matter?


Det B.o.b sjunger är så sant tycker jag..
Varför bryr man sig egentligen så mycket om utseendet nuförtiden? Smink ska det vara, och glömmer man att sminka sig till skolan får man ofta frågor om det. Så tycker jag inte det ska vara, att man behöver sminka sig varje dag. Ändå har man ändå nästan alltid smink till skolan. Jag har det. När man åker till stan - smink. När man åker bort - smink. När man ska få besök - smink. På sistonde har jag faktiskt börjat skita i smiket, börjat vara mer naturlig, för att jag har insett att man kan känna sig fin utan allt smink, utan spackel. De som verkligen känner en bryr sig inte om man har iordninggjort hår eller smink, de tycker att man är fin i alla fall. Men jag vet att smink gör så att man känner sig finare, fräshare, och bättre på både ut och insidan ibland, det tillför liksom själförtroende. Det är därför man använder det. Det gör jag med, nästan alltid när jag ska bort, till skolan, eller få besök..Det värsta är att det blir en rutin. Man vaknar till och med tidigare bara för att göra i ordning sig. Försök att bryta den rutinen ibland, skit i sminket, och var dig själv - det ska jag försöka att göra lite oftare.
Och kläder.. spelar roll vad det kostar egentligen.. bara man känner sig bekväm i det, skit i vad andra tycker. Priset spelar inte så stor roll, bara hur man själv känner sig i plagget. Är du nöjd - så skit i om andra inte är nöjda med det. Kör din egen stil.
 
Det jag försöker säga är att.. alla är fina, med eller utan smink, med eller utan iordninggjort hår.. men känner du för att sminka dig - så gör det! För jag vet att man bara känner sig skitful ibland utan smink och sånt. Känner du för att inte sminka dig - skit i det! Du är fin i vilket fall som helst! Och våga vara dig själv, klä dig som du vill, och ja, andra lär ha åsikter, kanske positiva, kanske negativa, men deal with it. Man tycker ju inte själv att alla andras kläder är snygga, då får man vara redo på att andra tycker samma sak om dig! 
 
Här sitter jag och skriver om att man ska skita i om andra inte gillar dina kläder osv, men det är inte så lätt, jag vet..
Men man kan alltid försöka tycker jag <3 
 
 
 


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: